Blogger Backgrounds

May 08, 2011

aku laen! ak layan ikot mood je..xla over sangat okeh!

time ak jalan2 kat landasan internet yg bernama FACEBOOK nie. ak terjumpe la kawan teknik ak like bende nie....hahahah 'ak hanye pandai LIKE xpandai na komen' hahahah kepada pgune FB sangat la biase danga bende nie kann~~~

dan bile ak tengok ape bende yg die like ak pon berminat na bace
mungkin ade yg dah bace dan ade yg belom
so
so
so
di-sbbkan ak rase btanggongjawab na sebarkan entry tu *hihi nie sbenanye dari blog org laen*
so ak update la kat ak nye blog..saje menggatal xde keje....
semuanye hasil COPY.CUT.PASTE
jangan marah ye kwn
dan ak akan singkat-kan amik mane2 yg penting je

kepada kwn2 seye silakan la bace ye....
ak tulis bdasarkn pandangan ak
hihihi


ia bermulanye di-sinie.....jeng...jeng...jeng....

tajok post
"AGAKNYE LELAKI MELAYU DAH TAK DIPANDANG"
pandangan ak
tajok die~~ bukan main toching lagik derr...meluat plak ak bace...ye ye ye kami orang pandang la lelaki melayu CIK ABANG oiiii!!!

isinye yg ak berminat

pertama
"Sinis pandangan aku bila tengok perempuan asyik tempek gambar artis itu ini banyak gila sampai perlu tempek gambar dekat dahi dia sekali. Memuja bagai nak rak sampai lelaki Melayu yang ada terkulat-kulat nak cari pasangan tak dapat sebab semua perempuan dah gilakan Korea. Apa dah pupus sangat ke lelaki Melayu ni. Oh lelaki Melayu tak sweet macam korean drama tu agaknya"
pandangan ak
what the~~~ okeh itu mungkin org laen...ak x mcm tu...ak layan je korea...simpan gamba.simpan vid die.tapi sekadar hiburan time ak borink je kot...ak xsampai memuja...plus lelaki melayu xpupus la weh...berlambak2 kat matrik ak (matrik teknikal johor) plus kalo na tengok sangat bertapa ramai lelaki melayu...haaa...sila-lah ye adik2 manis sekalian datang atau lalu ke masjid2 yg terdekat terutamenye pade waktu zohor hari jumaat...hahaha sumpah berlambak lelaki melayu (ak pena lalu ctu na g umah kwn dan mmg time tu org balik masjid..huaaaaa ak rase mcm ak sorg je pompuan kat ctu...takot gler) hahaha...

kedua
"aku pun bolehlah layan korea cuma bukan sefanatik itu ( LIKE LIKE LIKE)tu ak yg like bmakne ak setuju..hihi . Aku pun lekat mata dekat tv bila tengok kim sang beom yang berlakon. Ada jugak kot gambar dia aku simpan cuma tak lah banyak sebab ada dalam majalah tapi aku bukannya si gila ( wow sape la tu ye ) yang tampal dekat dinding semua. Nak minat berpada-padalah cik akak oiiii"
pandangan ak
sangat setuju dan ak mmg xpena lekat mane2 gamba artis yg ak minat kalo ade pon ak simpan je...lame2 jadik perkasam...hahahahah

ketiga
hahaha da bis kot ape yg org tu na cakap....yg lain ak xberminat dan xtetarik pon na bace cume yg di atas nie je yg betol2 ak berminat....


PENGAKUAN RASMI AKU
setelah korg bace nie mst korang rase menyampah kan atau pon korang rase pelik kat ak kan~~~...
'ala ANA kate je cam tu abis asal ko nye blog penoh gamba BIGBANG lagu BIGBANG entry BIGBANG...ala poyo je lebih cakap org tapi ko pon buat jugak....apadaaaa'

hahaha
kalo ade yg pikir bende yg ak cakap di atas...tq bbyk sbb anda nampak semua itu*xmara pon la

okey sebenanye....

1. ak letak pic BIGBANG sbb ak xnak letak gamba ak ...mean ak na kurangkn la gamba ak...kalo ade pon ak akan edit dan lg1 ak rase gamba BIGBANG nie smart tu la sbbnye ak letak........
'alah...xde gamba laen ke????kenapa perlu BIGBANG tu?'
hahaha...ade mmg la ade tapi bagi ak BIGBANG nye gamba smart dan harmoni *hihihi itu sbb la ak letak okeh!

2. lagu BIGBANG. sbb ak suke danga lagu tu.ape xbole ka?? okey...mcm nie citenye...ak akan denga lagu yg muzik die best+suare die sedap+lirik die...hurmmm..lagi bagos kalo ak xpaham sbb kalo ak paham ak akan bayang-kan dan kalo ak bayang-kan bende tu xelok so free free je ak dapat dose....dan lagu yg happy-happy dan ak rase BIGBANG nye lagu best+ak xpaham sgt lirik die+kvid die pon smart. itu saja sbb nye

3. kenape ak byk post entry yg bkaitan ngan BIGBANG? sbb nye ak tatau na tulis ape lagik....hahahahah
mcm la korg na tauk sangat pasak cite2 hidop ak nie (xmenarik pon la weh) ..adus!! xyah la weh...secare jujur ak cakap blog ak nie bukan tempat ak na tulis semua cite2 hidop ak...ak tulis je ape yg ak na tulis...kalo ade ttg cite hidop ak ade la, kalo xde...xde la...kan kan kan


da la nie...setalah betegang urat habiskan bende nie letih pulak ak...
dah na g layan bende lain plak...
byebyebye


*kalo korg na luarkan perasaan korg pasal topik di atas nie ... silakan yeeee...




2 comments:

amir aizat said...

alah ana,people will commits everything that they can't do,so its about ur life.nobody can change u okay.its all bout choices,and u have to desire its.okay ana

aNa said...

okey cik amirrr