Blogger Backgrounds

May 29, 2011

siot....die dah HIDE photo die...

--------------------------------------------------------------

What the..... okey xpe .... tapiiiiiiiiiiiiiiii......
arhhhhhh ...... taboleh taboleh
xpe la buat bodo je ... die sape ngan aku???
kawan? ---- penah declare pulak KAMI nie kawan...
plus kenal pon tak weh...

---------------------------------------------------------------

kepada yg mgenali saye
anda mmg bertuah kerane post ni mmg tok 'anda-anda' bace la kan
yg xpaham dan xtahu tu xpe ye....
saye tujukan lagu SoJu yg btajuk Sorry Sorry Sorry (amik ko 3x sory tau)
sbb anda tak tahu sapekah grangan org nye itu
..................................................................
tapi fair la kan...ak pon hide ak nye photo termasok profile pic lagik tuh
so so so
dah ar ana xyah pikir
buat bodo je..

okey
aku dah habis luah-kan keTidakPuasan hati aku nie
bye bye

'jap jap adakah anda tahu bahawa saye sllu view anda?'
tak punye larh..
ok fine ... abis dah


9 comments:

amir aizat said...

who's that staker?

deylahanifah said...

nasikawahtelogoreng kerrrr?

aNa said...

amir....xpaham xperrr....diam2 jeee


dila....awas dangan kepahaman anda...ko nak aku masakkan 'nasikkawahtelogorneg' untuk ko ke???

deylahanifah said...

hhHhaahhahah ok gak tu
tenga lapau nihh

aNa said...

nantie saye anta di kedah tu naaa~~~

amir aizat said...

hehe dah tahu daa

aNa said...

sape ek?? kalo ko tau la amir...???

raima said...

nasik kawah hide pic die ke?

aNa said...

aah cik raima....gedik kan...tah sape la nak sangat tgk pic die tah...

haahahaha

pic ak aku hide sbb xde ape pon yg best so malas ar baik ak hide je...kalo ade pic baru. baru ak buka balik hide tu...hahahaha